Принцеса Шарлийн се раздели с мъжа си  - принц Алберт

...
Принцеса Шарлийн се раздели с мъжа си  - принц Алберт
Коментари Харесай

Окончателно! Шарлийн и Алберт се разделиха (Принцесата живее в Швейцария, вижда мъжа си само за събития)

Принцеса Шарлийн се раздели с мъжа си  - принц Алберт и към този момент живее в Швейцария. От няколко месеца брачната половинка на княза на Монако изненадващо липсва от публичния живот. След десетмесечно неявяване в Южна Африка, където остана, с цел да се бори с рискова зараза на носа, Шарлийн най-сетне откри решение на брака си - събра си нещата и отпътува за Швейцария.

 

" Истината е, че Шарлийн и Алберт се схванаха за бъдещите си връзки. Тя ще го съпровожда на всички обществени и церемониални събития, той ще й разреши да живее в Швейцария. Официално, принцесата се намира там за лекуване след изтощително боледуване, само че истината е друга. С Алберт взеха решение, че тя ще се появява на всяко едно събитие, където му е нужна, а той ще й даде право да вижда децата и да прекарва време с тях. Това лято двамата прекараха два месеца с децата, като плаваха дружно с яхта по Средиземно море ", споделя източник от двореца.

 

Слуховете за края на брака на Шарлийн и Алберт се носят от години. Но едвам в този момент кралската двойка позволи да се разкрие какъв брой е бездънен разривът посред им. Принцът съобщи публично, че брачната половинка му има тежки здравословни проблеми и се нуждае от тишина и успокоение, както и от цялост на персоналния живот. Затова е избрала Швейцария, където е настанена в частна клиника. И вижда децата си, когато лекарите й разрешат.

 

" Това няма нищо общо с персоналните ни връзки. Ние се разбираме прелестно. Държа да подчертая, че бракът ни не е в рецесия и ние сме отдадени един на различен ", сподели още Алберт.

 

Принцесата не е правила до момента мнения по въпроса. Публичните й изяви обаче опровергаха най-зловещите клюки, че е въдворена някъде далеко, тъй като не желае да се преценява с условностите на кралския протокол...

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР